Heippa!

Seuraileeko kukaan teistä näin sunnuntai iltaisin Olipa kerran-sarjaa?

Tästä sarjasta on tullut itselleni ihan lemppari. Ihanaa Disney satuhömppää <3 Sarjassahan siis seikkailevat Lumikki, ilkeä kuningatar, Tittelituure ja lähes kaikki Disney elokuvien prinsessat. Satuhahmot ovat joutuneet kirouksen takia nykypäivään, eivätkä muista menneisyydestään mitään. 

51212d32c98c7e5008000038.jpg

Ennen kaikkea tässä sarjassa on lavastuksissa pyörinyt tosi upeita sisustuksia. Mieleen painuvimpana kuningattaren/ilkeä äitipuoli/Reginan työhuone, jossa on todella upea mustavalkoinen sisustus.

51212d26c98c7ed70f000005.jpg51212d20c98c7e0f12000007.jpg

Eritoten tämä valkoinen hevonen näyttää upealta sisutuksessa. Tapettina on käytetty aika skandinaavista puukuosia. Netistä ei valitettavasti löytynyt parempia kuvia sisustuksesta. Viime viikolla sarjassa oltiin Hullun hatuntekijän kotona ja siellä oli myös todella upea sisustus. 

Suosittelen kyllä sarjaa kaikille Disneyn prinsessatarina faneille :)

Oletteko seuranneet sarjaa? Tai onko teillä jotain ehdottomia suosikki sarjoja jota seuraatte joka viikko?

Minulla tällä hetkellä juurikin tämä Olipa kerran, Voice of Finland, Putous ja tietysti Unelmien talo ja Pientä pintaremonttia. Ruokaohjelmista ehdottomat lempparini ovan Nigellan keittiö (ihana nainen <3), Sikke-ruokaa rakkaudella, Top Chef (jostain syystä Master Chef ei ole niin uponnut) ja Leila leipoo <3 Innolla odottelen alkavaksi Sisustusarkkitehti Marko Paanasen sisustusohjelmaa, mainoskin sanoo "Nyt meni sisustus uusiksi" :)

Nyt tässä sivusilmällä mulkoilen Tappajahain kostoa. Joku oli kommentoinut, että jos ei tiedä minkälainen on huono elokuva niin kannattaa katsoa tämä  :D

Mukavaa iltaa!se

Kuvat lainattu täältä