Hip hurraa! Täällä sitä ollaan! Vieläkään en oikein voi käsittää että miten minä pääsin tänne! :)

5118e808c98c7e800f0005bd.jpg

Aloin seurata ensimmäisiä sisustusblogeja noin vuosi sitten. Olen aina ollut tosi innostunut sisustuksesta, mutta blogit räjäyttivät sisustusintoani (lue:rahanmenoa)  entisestään. Oman blogin pitämisen olen aloittanut vuosi sitten ollessani mammalomalla. Yllätyin kuinka paljon seuraajia sainkaan. Bloggaaminen on ollut ihana pakoreitti arjesta. Se on sitä omaa aikaa, omien haaveiden ja unelmien kanssa. Sain joulun aikoihin upean sähköpostin. "Sinut on kutsuttu CASA portaaliin". Aloin kiljumaan ja pomppimaan innosta! J katsoi minua typeränä ja mietti että minkä kohtauksen tuo nyt sai :D Ja nyt sitä ollaan sitten muutettu. Viikonloppuna osa blogista siirtyi jo tänne ja piti käydä vähän väliä katsomassa, että onko se oikeasti siellä!

Olen 24-vuotias äiti ja vaimo Pohjanmaalta. Jaan jääkaapin tyttäreni Liljan ja mieheni J:n kanssa. Muutin ensimmäiseen omaan asuntoon 2008 ensin seikkailtua ympäri Australiaa puolen vuoden ajan. Menin opiskelemaan liiketaloutta AMK:n ja sattuman kaupalla sain vastaremontoidun kolmion todella edulliseen hintaan (täytyykin laittaa teille siitä joskus kuvia se oli tosi upea, tumma laminaatti, harmaa kiiltävä keittiö graniitti tasoilla, upeat tapetit). Tuolloin minulla oli tosi tumma kausi. Halusin että kaikki on mustaa, paitsi luojankiitos ymmärsin ostaa valkoisen sohvan, joka on käytössä kotonamme nytkin :) Tätä tummaa kautta olen sittemmin saanut katua.

Kun tapasin J:n muutimme asumaan omakotitaloon lähelle minun kotipaikkaani. Edelleen minulla oli tumma kausi. Se ei vain mitenkään sopinut 80-luvun taloon. Äitini on kyllä minulle aina sanonut että hanki valkoisena se sopii kaikkeen. Ja kyllähän minä sen tiesin, mutta himoitsin mustia ja tummia huonekaluja.

Sitten alkoi suunta muuttua valkoiseksi (LUOJAN KIITOS). Ja täytyy sanoa, että olen virheistä oppinut. Jos hankit jotain isompaa, ota se valkoisena, sillä siihen et koskaan kyllästy ja se sopii kaiken kanssa. Haavenamme on rakentaa uusi tupa kun opiskelut on käyty. Kannustalo olisi minulle mieluisin vaihtoehto. Valkoisella keittiöllä, vaalealla lattialla ja korkeilla huoneilla <3

Rakastan designia <3 Himoitsen kiiltävää valkoista sekä hopeaa. Hamstraan sisustustyynyjä. Vihaan meidän alakerran punaista laattalattiaa, mutta senkin kanssa on opittu elämään. Unelmieni koti olisi beach house tyyppinen talo, valkoista ja maanläheisiä värejä, hieman romanttista mutta sekoitettuna moderniin. Aina saa ja pitää haaveilla!

Toivottavasti te rakkaat lukijat pysytte mukana menossa <3

Terveisin

Fanni