Haaveilen makuuhuoneesta jossa on glamouria ja luksusta. Pehmeyttä tuomaan paljon tyynyjä ja muhkeat peitot. Joten nyt aletaan sitten kunnolla suunnittelemaan makkarin muutosta. Tässä pieni pintaraapaisu makkarin tilanteesta :)

Unelmieni sängynpäädyn hankein mittatilaustyönä Pispan Puu Oy:ltä viime vuoden joulukuussa. 

Ja voin suositella yritystä lämpimästi. Pääty on nimeltään Zahir Diamond. Kankaana valkoinen keinonahka, höystettynä upeilla timanteilla. Sänky on 184 cm leveä ja korkeus muistaakseni 120 cm, joten sitä ei tarvinnut ruuvata seinään.


Sängynpääty postauksen voit käydä lukaisemassa täältä

511a855bc98c7e511a000004.jpg

Kun muutimme asumaan tänne sain vision makuuhuoneen väreistä pihallamme olevasta upeasta omenapuusta. Omenapuu on risteytynyt jonkun toisen puun kanssa vuosien saatossa ja joka kesä siihen tulee aivan mahdottoman upeat valkoiset sekä fuksian pinkit kukat. Siitä siis idea makkarin varsin pinkkiin seinään :D No yllättäin sitä ihminen kyllästyy aika pian. Värit ei vaan ole mun juttu sisutuksessa, muutakuin sisustustekstiileissä, mitkä on helppo pistää kaappiin jemmaan kun kyllästyy. Eli projektina olisi maalata tämä päätyseinä valkoiseksi, mutta en yksinkertaisesti ole joutanut vielä pensseliin tarttua.


Haaveena minulla olisi löytää tämän tyyppiset yöpöydät.

511a8ad7c98c7ec91d000026.jpg

511a8ab8c98c7e3921000020.jpg

511a8ab3c98c7ee81d000024.jpg

Tiedättekö mitään nettikauppaa/liikettä mistä voisin hankkia tuon tyyppisiä peililasisia yöpöytiä? Kiitos paljon avusta jo valmiiksi! :)

Kivaa loppuiltaa :)

Terveisin 

Fanni 

Kuvat lainattu täältä