Moro heippa vaan!

Nyt sain siivottua huushollin niin hyvään siivoon että kehtaa ottaa jopa kuviakin :)

Partyliteltä on tullut kaikkia uusia kivoja somisteita sekä tuoksuja! 
Uusimman kuvaston voit käydä selailemassa TÄSTÄ.

Yhdet lemppareistani ovat nämä Lootuksenkukka somisteet jossa voi poltella tuikkuja tai votiiveja. Niitä tulee paketissa kaksi. Tällä hetkellä ne koristavat meidän ruokasalin pöytää. Näissä tuoksuna Provencen yrtit.
tammikuu+131.jpg
Tämä on ehdoton suosikkini kevät kuvaston uutuuksista. Puutarhakeidas- somiste. Sisällä minulla glolite kaksisydänkynttilä tuoksuna kurkku, inkivääri ja minttu. Väri on niin ihana ja se inspiroikin minua kevään sisustuksessani. Meillä tulee korostusväriksi teksiileihin mintunvihreä :)
tammikuu+134.jpg
Tällaista tänään. Huomenna sitten alkaisi taas arki. Nyt on mulla jotenkin puhti pois. Täytyy saada energiat jotenkin liikkeelle.

Mukavaa viikkoa! 

Terveisin

Fanni Pauliina