Vuoden eka päivä! 

Sain tänään supersiivous inspiraation. Keräsin kaikki joulukamat kuusta myöten pois ja piilotin ne varaston pimeimpään nurkkaan.

Oletteko te jo siivonneet joulun pois vai odotatteko loppiaiseen?

Minulla on muutenkin ollut jännä päivä! Mies paljasti tänään, että aikoo viedä minut viikonloppumatkalle ensi vkonloppuna ja ei suostu kertomaan että minne. Kirjoitti lapulle, että mitä pitäisi pakata mukaan.

Alusasut
Uimaasut
Iltapuku
Kahdet vaihtovaatteet
Rennot vaatteet

Voi hitsi että minua jännittää! On hoitanut Liljalle hoitopaikankin mummulaan. Mukavaa päästä vähän rentoutumaan vaihteeksi!

Käytiin välipäivinä Seinäjoella ja siellähän on tämä valtavan ihana sisustusliike nimeltänsä Sapira. Täynnä kaikkea ihanaa ja paljon Riviera Maisonia. Haluaisin kovasti alkaa keräilemään RM:n astioita, mutta toisaalta taas Villeroy & Bochin New Wavea. Voiko Riviera Maisonin astioita pestä koneessa joissa on kirjoitusta? Toisaalta valkoinen Tema astiasto kaipaa vielä lisäystä.

Tässä kuitenkin varmoja hankintoja ensi tai siis tälle vuodelle

toive+2013.jpg
Korkea hopeinen kynttilänjalka
Koristeellinen peili
Ikean Bestå kiiltävillä valkoisilla ovilla
Jokin kaunis kattolamppu makuuhuoneeseen

+ makkariin verhotanko ja pimennysverhot

Korkean kynttelikön itseasiassa hankein jo. Tilasin sen aikapäivää sitten Ellokselta mutta nyt vasta paketti saapui. Kynttelikkö on kyllä todella kaunis, joten kannatti odottaa. Laitan siitä kuvaa myöhemmin.

Haaveissa on myös ehkä uudet yöpöydät makkariin ja uuden lamput pöydille.

Ihanaa että joulu on ohi ja voi alkaa elämään niin sanottua normaalia elämää!

Terveisin

Fanni Pauliina