Moro ja mukavaa lauantaita!

Olin eilen töiden jälkeen niin reipas että siivosin sekä ylä- että alakerran. Yleensä siivoan toisena päivänä toisen ja seuraavana toisen. Yläkerrassa ei oikeastaan käydä kuin nukkumassa. Kun joskus rakennamme uuden talon se on korkeintaan yksi ja puolikerroksinen. Kaksikerroksinen omakotitalo on todella nätti ulkopäin ja toki myös sisältä mutta kyllä se on niin epäkäytännöllinen. Tympii aina hakea tavaroita yläkerrasta. Mitä mieltä te olette, yksi vai kaksikerroksinen talo?

Tässäpä muutama räpsäisy Partyliten uusista sekä jo vanhoista tuttavuuksista :)
tammikuu+13.jpg
 Ylhäällä vasemmalla pienet symmetriat joihin olen laittanut yhdestä kukkakaupasta löytämiäni hopeisia teko ruusuja. Moniväriset kynttiläpurkit ovat Partyliten Puutarhakeidas-sarjaa. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa on Kauniit linjat-somisteet joissa kynttilöinä votiiveja Provencen yrtit tuoksussa.
Kollaasit.jpg

Tässä on lempparini koko uudesta kuvastosta. Puutarhakeidas hurricane. Se toimii upeasti sekä kynttilä somisteena että maljakkona. En malta odottaa että saan hankittua siihen oikeita kukkia! :)

Tänä aamuna laitettiin oiken amerikkalainen aamiainen. Paistettuja kananmunia ja makkaroita. Päälliseksi vielä pieniä lättyjä. Sen jälkeen mentiinkin ulos reippailemaan. Täällä Kalajoella on satanut viime yönä tosi paljon lunta :) Nyt saakin vähäksi aikaa pistää pötkölleen. 

Rakastan viikonloppuja <3

Terveisin

Fanni Pauliina