Moro!

Henkkamaukan paketti saapui ja sen mukana uudet tyynynpäälliset. Harmi vain harmaan raitatyynyt olivat jääneet jälkitoimitukseen. Nämä tyynyt olivat kuitenkin vain 4,95 e/kpl ja ihan hyvän oloisia laadultaan niin päätin kotiuttaa sekä mintunvihreän että harmaat. Kun harmaaraitaiset tyynyt kotiutuvat laitan ne sitten näiden mintunväristen kaveriksi. Tämä mintun väri on kyllä nyt hurahtanut muhun ihan täysillä!
DSC_0005.JPG

DSC_0010.jpg
Tilasin tähän samaan sarjaan kuuluvan fleece-viltin, mutta se ei ollut yhtään saman sävyinen mintunvihreän värisen tyynyn kanssa. Viltti oli enemmän turkoosi, joten laitoin sen palautukseen.DSC_0014.jpg
Ja katsokaa miten ihanasti tyynynpäällisten väri kohtaa Partyliten kurkku,inkivääri&minttu-Glolite kynttiläpurkin kanssa! <3
DSC_0021.jpg
Koristelin Partyliten Luovuus-votiivisomistetrion laatikosta löytyneillä käyttämättömillä kaula- ja hiuskoruilla :)
DSC_0018.jpg

DSC_0023.JPG
 Jos meillä sattuu olemaan ruokapöydän ääressä yli kuusi henkeä kerrallaan toimivat keittiön Kartellin Victoria Ghostit oivina päätytuoleina. Rakastan tätä yksinkertaista mutta romanttista muotoilua. Se tuo sisustukseen sitä jotain :)
DSC_0025.jpg


DSC_0026.JPG

DSC_0029.jpg

DSC_0031.jpg
 Partyliten Lootuksenkukka votiivi-somiste. Votiivina tietysti väriltään täydellinen kurkku,inkivääri&minttu.
DSC_0034.jpg

DSC_0035.jpg

DSC_0041.JPG
Kokonaiskuva takkahuoneestapäin. Päätyseinälle (2 x peili + kello) tapahtuu vielä jotain kunhan saan omat ajatukseni selkeytettyä. Kellokin on noin korkealla vain siksi, että siinä sattui olemaan naula ja sovitin kelloa siihen, ja no... siihenhän se jäi :D 

No tässäpä totuus sieltä linssin toiseltapuolen....
DSC_0044.jpg
 Tässä taas niitä kaksikerroksisen talon kirouksia kun makkarit on yläkerrassa.. Neitin lelut ovat olleet keittiöstä lähtien joulusta asti tässä. Ei ehkä kovin sisustuksellista, mutta täytyyhän pienen saada leikkiä :) Ja itsekkin pystyy laittamaan ruokaa ja tekemään kotihommia kun toinen leikkii olkkarissa :)
DSC_0045.jpg
 Sesse parkakin makaa repo rankana pitkin pituuttaan kun neiti lähti päikkäreille.
DSC_0046.JPG
 Keittiöleikit ovat tällä hetkellä (1 v 8 kk) meidän neidille ne mieluisimmat.

Mikä on teidän kevään värinne? Meillä se on ehdottomasti tuo mintunvihreä ja harmaa. :)

Ah, onneksi huomenna on vielä sunnuntai jotta saa yhden päivän lepäillä. 

Palataan taas ja hyvää yötä <3

Terveisin 

Fanni Pauliina