Morientes!

Lomalta palauduttiin sunnuntaina ja arki alkoi. Nyt on vasta keskiviikko ja olen ihan puhki! Viikonloppuloma Oulun Edenissä oli oikein paikallaan ja ihana. Suosittelen paikkaa lämpimästi muillekkin :)

Nyt on tullut sellainen olo sisustusrintamalla että kaipaan väriä. Minulla on ollut tunne tummanvihreästä tai turkoosista. Pinkki ei nyt jostain syystä innosta ollenkaan. Tänään katselin henkkiksen uutta valikoimaa ja bing siinä se oli mintunvihreä! Täydellinen väri. En halua liian näkyvää väriä, mutta jotain kuitenkin. Eli meillä on olkkarissa tehostevärinä mintunvihreä! :) Olen oikein tyytyväinen tästä väristä, mutta katsotaan miltä näyttää kun paketti tulee.
hm+keva%CC%88t.jpg
Kollaasissa:

Tyynynpäälliset vain 4,95 e/kipale joten ei haittaa vaikka ei innostaisikaan kauaa.
New Yourk Lounge sarjaan oli myös fleece torkkupeitto ja senkin hinta vain alta 10.
Tilasin myös keittiöön uusia keittiöpyyhkeitä sekä jo vähän ennaltakatsellen soman värisiä servettejä tyttären 2-vuotis synttäreitä varten, jotka ovat kylläkin vasta kesäkuussa.

Blogini siirtyy Casablogeihin helmikuun alkuun mennessä. Epäröin kyllä liittymistä tosissaan kun huomasin muutaman blogin eronneen, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen että tässä on mahdollisuus päästä rakentamaan jotain uutta ja innovatiivista. Halusin ottaa haasteen vastaan! Innolla odotan tulevia haasteita ja uutta työympäristöä. Makeeta päästä omien suosikkiblogien naapureiksi! :) Ajatella kun vasta vajaa vuosi sitten aloitin bloggaamisen, että se palkitsisi jo näin pian! Tämä on hieno harrastus ja toivottavasti pysytte mukanani vaikka osoite vaihtuukin, sillä sisältö pysyy kyllä samana!

Oikein ihanaa loppuviikkoa toverit!

Palaillaan!

Terveisin 

Fanni Pauliina