Heippa hei!

Osa saattaa muistaa postaukseni sisustushaaveista vuodelle 2013. Neljähän niitä oli ja kaksi on nyt täytetty :) Lamppua odotan saapuvaksi alennukseen ja Ikean reissulta (heti kun joudan) kotiutan Bestå-kaapiston.

Tätä hopeista askon ornament peiliä ei enää valmisteta mitoilla 117x117 cm. Pienempää kokoa siitä kyllä saa. Otin yhteyttä kaikkiin lähialueen askoihin, että onko heillä isoa hopeista ornamenttia, mutta kaikista se oli loppu. Näitä selvittelin jo viime vuoden puolella. Minusta on tosi harmi että hopeista peiliä ei enää tehdä koska se on niin upea!

Askoissa on ollut tammikuun tarjouksessa antiikkipatinoitu ornament peili koossa 117x117 cm. Alkuperäishinta tällä 299 e ja alennettu hinta -50% eli 149 e. Koko kuun pähkäilin, että hankinko peiliä kun väri on niin väärä. Tänään kuitenkin päätin kurvata Ylivieskaan ja ostinkin koko firman viimeisen peilin. 
toive+2013.jpg

DSC_0008.JPG

DSC_0009.JPG
Tokihan tällainen puinen tyyli on tulossa taas muotiin, mutta kyllä mun silmä vierastaa sitä aika paljon..  Joten ehkäpä spraymaalaan sen hopeiseksi kevään tullen. Mutta toistaiseksi se pysyy tämän värisenä kun ei ulkonakaan tohdi pakkasessa spreijata.

(Hienosti joulumattokin lattialla :D Olen kerännyt sen monesti kaappiin, mutta jostain syystä pikkuneiti käy sen aina nappaamassa ja vie tuohon! )

Peili muuttaa portaita vastapäätä olevalle seinälle johon aion hankkia niin ihanan ja monessa blogissa nähdyn hemnes lipaston. Tällä hetkellä sillä seinällä on mustanruskea korkea Malm-lipasto.
malm-lipasto--laatikkoa__74488_PE191631_malm-lipasto--laatikkoa__74489_PE191632_
Tämä setti vaihtuu alempaan. Jos olet kiinnostunut ostamaan yllä olevat lipastot niin toimitus onnistuu Kokkolan alueelle. Hinta tarjouksia otetaan vastaan. Lipasto on hyvässä kunnossa, mutta muutamia kolhuja löytyy.
hemnes-lipasto--laatikkoa__30435_PE11867
Peili tulee sitten Hemnes-lipaston päälle. Tästä olen unelmoinut jo kauan. Kiitokset suuresta inspiraatiosta Sisustusunelmia-blogin Johannalle <3 Kauan olen tämän lipaston ja peilin yhdistelmän perään kuolannut ja nyt se vihdoin toteutuu :)

Mitä mieltä te olette peilistä, tai sen väristä? Lähteekö väri vaihtoon vai pysytelläänkö alkuperäisessä?

Terveisin

Fanni