Hei rakkaat lukijat!

Joko siellä ollaan jouluisissa tunnelmissa? Minä täällä pikku hiljaa virittäydyn siihen todellisuuteen, että huomenna on tosiaan joulu. Olen aina ollut todella joulu ihminen, mutta tänä vuonna en ole yksinkertaisesti ehtinyt hössöttämään koulun takia. 

Menemme huomenna minun vanhemmilleni ja 25. päivä miehen vanhemmille. Ihanaa kun ei itse tarvitse laittaa mitään vaikka kokkaamisesta kovasti pidänkin. Ei olisi kyllä minulla paukut nyt riittäneetkään joulun järjestämiseen. Minä kun olen sen verran vanhanaikainen, että en iki päivänä ostaisi kaupasta mitään valmiita laatikoita tai rosolleja. Kaikki pitää tehdä itse. Siitähän se joulumieli tulee kun kaikkia puuhailee! Mutta kukin tyylillään! :)

Tässäpä nyt jouluinen kuvapläjäys meidän kodista.
23.121.jpg
23.122.jpg
23.123.jpg
23.124.jpg
23.125.jpg
23.126.jpg
23.127.jpg
Joulun ruoka herkuista kuvat taitavat tulla sitten hieman jälkijunassa.

Oikein ihanaa joulua teille ja nauttikaa sekä rentoutukaa perheidenne kanssa!

Terveisin

Fanni Pauliina