Moro!

Nyt sain aikaiseksi päivittää blogia. Teidän blogeja olen kyllä käynyt lukemassa, mutta omaani en ole saanut aikaiseksi päivittää. Kuvia olen kyllä räpsinyt, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa kuvia koneelle :)

Stockkan pakettia olen odotellut kuin kuuta nousevaa, mutta se ei ole vielä tullut :(

Net.anttilan paketti saapui viime viikolla mutta mattokin on vielä pussissa ja lamppu kokoamatta. Riisinkeitin on kuitenkin koeajettu ja voi hitsi miten hyvää riisiä tuli! Rakastan yli kaiken kiinalaista ruokaa ja eritoten sitä heidän tekemää riisiä <3 Ja Methodin pesuaineilla on siivonnut ihan onnessani. Ne on ihan huippuja ja tuoksu valtavan hyvä!
DSC_0002.JPG
 Mutta sitten itse asiaan. Eli suurin osa Partyliten paketeista on vielä esittelemättä, eikä tässäkään ole vielä kaikkia! Mutta annetaanpa kuvien puhua puolestaan :)
DSC_0010.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0012.JPG
 Tälle tipulle on myös punainen kaveri :)
DSC_0013.jpg
 Kielletty Hedelmä -sarjan tuotteet ovat aivan huumaavan tuoksuisia ja näteissä purkeissa.
Harmi vain kun musta ja punainen eivät nyt sytytä minun silmääni...
DSC_0016.JPG

DSC_0017.jpg
 Alppimaja -somisteet ovat todella mieleeni. Ne ovat siis nuo puisen näköiset kolme erikokoista kynttilänjalkaa. Niissä päällä partyliten Led-pilarikynttilät. Ne ovat tosi aidon näköiset ja kivat kun ne voidaan säätää ajastimella syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan.
DSC_0018.jpg
Tällaista tällä kertaa! Täytyykin alkaa virittelemään tässä fb-sivuja ja ehkäpä laitetaan pystyyn Partylite arvonta! :) Kertokaahan mitä te haluaisitte arvonnasta voittaa? Laitetaan heti useampi palkinto jakoon!

Terveisin

Fanni Pauliina