Noniin pääsinpäs minäkin Hullujen Päivien makuun!

Ja hankeinkin oikeasti tarpeellisia asioita. Minä oon nyt ihan innostunut näiden kuva kollaasien tekemisestä kun se on niin helppoa! Käytän Picasa ohjelmaa :)

VAAAAAAAL.jpg

Olen jo pidempään haaveillut tuollaisesta näppärästä johdottomasta rikkaimurista. Varsinkin kun tuo pikkuneiti on niin hyvä sotkemaan miehestä puhumattakaan. Tykkään kamalasti siivoamisesta ja mikäs sen parempaa kun jos siitä voi tehdä entistäkin helpompaa. Ergo Rapido kotiutettiin nyt hyvin edulliseen 89,90 euron hintaan. Olen sitä kytännyt ja Gigantissa se oli 95 euroa. Expertillä päästiin neuvottelemaan 135 euron hinnasta joten halvalla lähti ja käyttöön tulee ihan varmasti.

Onko teillä kokemuksia tällaisista johdottomista rikkaimureista? Täydellä latauksella on imurointiaikaa n. 20 minuuttia. Eihän tämä missään nimessä oikeaa imuria korvaa, vaan on enemmänkin sellainen nopea siivousapu.

Hitsi mulla alkoi syysloma! Mahdotonta hommaa! Nyt pyykinpesuun ja taidanpa leipaista jonkun ihanan suklaakakun. Jossain blogissa oli ihanan näköinen ohje. Täytyy kalastella se esiin. 

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua <3

Terveisin 

Fanni Pauliina