Eräänä viikonloppuna mieheni toivoi kovasti, 
että tekisin täytettyä kanaa lisukkeilla. 

Eli ei auttanut muutakuin lähteä kauppaan.
Pakkashyllystä nappasin pakastetun broilerin kun tuoretta ei ollut saatavilla.
Sulatin sitä yön yli jääkaapissa.

Kana kannattaa viruttaa vedellä ja kuivata hyväksi talouspaperilla.
DSC_0001.jpg
 Nahan ja lihan väliin tein yrttivoin.
DSC_0002.JPG
 Tässäpä siis ainekset:
voita, valkosipulia, suolaa ja pippuria sekä tuoreita yrttejä
DSC_0010.JPG
 Kanan sisälle laitoin vielä sitruunalohkoja.
Kanasta irtoaa paistaessa ihania mehuja ja ne imeytyvät ihanasti kauden vihanneksiin, 
joiden osaa tällä kertaa esitti:
peruna, bataatti sekä pikku porkkanat.
DSC_0012.JPG
 Setti uuniin 1 1/2 tunniksi ja voilá!
DSC_0013.JPG

DSC_0014.JPG
Jälkiruaksi tein valkosuklaa pannacottaa koristettuna oman maan vadelmilla.
Ja kyllä oli herkkua!

Terveisin

Fanni Pauliina