Onko Partylite teille tuttu?

Minulle on, mutta viime vuosina en ole käynyt kutsuilla vaikka työkaverit järjestävät kynttiläkutsuja harvasen viikko. Nyt kuitenkin innostuin emännöimään (olin kyllä huono emäntä kun vain keräsin tilaukset). Myyntiä tuli niin mukavasti ja tuotealennuksien takia saatoin vähän innostua liikaa! Nämä kuitenkin päätin kotiuttaa meille :)

Home-Accessoires_12.jpg
Nämä klassisen tyylin somisteet olivat hyvässä tarjouksessa, sekä nuo kukkakipot tuikkiville. Tässä kuvassa muutenkin niin ihana tunnelma :)
Lisäksi tähän sarjaan kuuluu myös sellainen teekannu mihin laitetaan tuoksuöljyä ja sitten pirtti tuoksuu hyvälle <3

fh10-symmetry-spa-inspired-big.jpg

Näistä olin hankkinut aikaisemmin tuon pienimmän. Ne olivat tulleet myös nyt alennukseen, mutta tietysti sitten loppuneet. MUTTA kiitos ihanan konsulttini hän onnistui hankkimaan minulle esittely käytössä olleet keskikokoisen sekä ison symmetria somisteen <3
 Näiden kanssa saa käyttää luovuutta :)
ws11-symmetry-pillar-holder-timeless-ele
ws12-symmetry-zen-retreat-big.jpg
ws12-symmetry-spring-has-sprung-big.jpg

sm12_summer_accessories_weathered_zinc_l
Emännän etuutena sain kaupan päällisiksi näistä tämän keskikokoisen lyhdyn. Lisäksi sain tilata myös kaksi normaalihintaista tuotetta - 50 % 

Tulihan sitä ostettua myös tuikkivia ja pilarikynttilöitä :)

Nyt täytyy vain malttaa odotella muutama viikko että tuotteet saapuvat. Syyskuussa tuleekin sitten uusi kuvasto ja toivottavasti uusia ihania tuotteita :)

Onko teillä kokemuksia Partylite tuotteista? :)

Tuotteisiin pääset tutustumaan täältä
(kuvat lainattu täältä)