Hei kaikki!

Muistatteko vielä minut? Minä kyllä muistan teidät ja olette olleet ajatuksissa joka päivä!

Täällä on sairastettu, heti koko vuoden edestä. Kamala tauti kerta kaikkiaan. En ole kyennyt sanaakaan rustaamaan enkä ainuttakaan kuvaa nappaamaan. Toivottavasti te olette pysyneet terveinä :)

Uutta kameraakaan ei ole vielä tullut :(

Tässä tekemäni löyty jonkin aikaa sitten. Rakastan Guessia <3 Laukut, kengät ja korut ovat lähellä sydäntäni! Vaatteista en sen koommin perusta. Guessin paidat ovat monesti semmosia lärpäkkeitä ja valitettavasti leveä peräni ei ole koskaan kyseisen merkin farkkuihin sopinut :D Jenkeissä käydessäni ostin pussi tolkulla Guessia kun se oli niiiin halpaa. Suomen hinnat on ihan naurettavia niihin verrattuina. Nykyistä tilannetta en tiedä..

Löysin -50 % alennuksesta Guessin tietsikkalaukun ja se on juuri sopiva makille <3 Hintaa jäi muistaakseni kolmenkympin verran :)

P1010035.JPG

P1010032.JPG
Kuosikin oli vallan miellyttävä Chanelin tyyppinen ratkaisu :)

Onko teillä jotain lempi merkkiä esim. kun ostatte laukkuja? Arvokkain laukkuni on tällä hetkellä Stella Mccartneyn Falabella. Täytyykin joskus laittaa siitä kuvia :)

 Ja kun laukkuja ostan (noin kerran 1-2 vuodessa) haluan sen olevan jotain vähän laadukkaampaa merkkiä. Haaveissa on tämä ihana Chanelin 2.55 ja hintaakin ihan mukavasti..

258_chanel_2_55.jpg

Toivottavasti joku vielä blogiani lukee! :)

Hyvää viikonloppua muruset! :)