Ihanan rentouttavaa pääsiäistä teille rakkaat lukijani! Teitähän on jo melkein sata! En voi sanoin kuvailla kuinka olen onnellinen teistä! Teette minut niin iloiseksi :)

Surukseni uusi kamera ei saapunut ilostuttamaan pääsiäisen viettoa.. Ehkäpä se saapuu ensi viikolla. Oikein kihisen postaus ideoita! :) Ystävilläni ja sukulaisillani on niin upeita koteja että en malta odottaa jos saan luvan käydä räpsimässä niistä kuvia :)

Meidän perheessä kyllä vietetään perinteisesti pääsiäistä. Huomenna odotellaan trulleja saapuvaksi ja päivällä mennään vanhempieni luokse syömään äidin valmistamaa lampaan viulua :) 

P4050101.JPG
Kyllä se keltainen vain on se pääsiäisen väri :)
P4050076.JPG

P4050098.JPG
Pupukorin olen saanut trullikeikkoja varten pikkutyttönä rakkaalta kummitädiltäni. Sen jälkeen se on kiertänyt sisarusten lapsilla trullaus hommissa, mutta nyt kävin nappaamassa sen takaisin omalle omistajalleen. Vaikka siinä onkin "ajan patinaa" niin on se tunnetasolta arvokas <3
P4050080.JPG

Tässä portaiden tykönä olevasta lipastosta josta en todellakaan enään pidä.. mutta paremman puutteessa ajattelin valkoistaa sitä valkoisilla sisustustarroilla :) 
P4050061.JPG
 Vaaleanpunainen on niin soma väri <3
P4050066.JPG

Vielä kerran rauhallista ja rakkauden täyteistä pääsiäisen aikaa teille jokaiselle! :)