Ensinnäkin tuhannet kiitokset SisustusUnelmien Johannalle kun hän esitteli blogiani omassaan. Olen niin otettu ja sanaton! SisustusUnelmia on yksi lempi blogeistani ja sieltä olen saanut paljon inspiraatiota omaan kotiini <3

Ja toiseksi, lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! Iso kiitos teille jokaiselle :)

Tässäpä nyt kuvia meidän yläkerran aulasta. Aulasta siis kulku master bedroomiin, Liljan huoneeseen, vierashuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Mäntyiset ovet ovat tällä hetkellä maalauksilla (arvatkaapa millä värillä :D :D) ja näppäilen sitten uusia kuvia kun ne ovat kotiutuneet :)

P3150235.JPG
Lipastot ovat Muuramen kestokamaa ja niitä kyllä suosittelen kaikille! Lipaston päällä oleva peili taitaa vielä vaihtaa sijoituskohdettaan. Mielestäni tämä peili on liian pieni lipastoon nähden. Täytyy etsiskellä saman tyylistä mutta isompaa :)
P3150231.JPG
P3150233.JPG
P3150234.JPG
 Koitin muutes opetella käyttämään digikameraani ja nyt osaan ottaa selkeitä lähikuvia :D Mutta en ymmärrä minkä takia isot kuvat joissa on paljon asiaa ovat niin epäselviä. Murun kanssa ollaan kyllä nyt käyty kiivasta keskustelua järkkäristä ja ehkäpä sellainen meillekkin kotiutetaan :)
P3150242.JPG
Yläkerrassa ei ollut aikaisemmin kaidetta ollenkaan. Mies siihen taituroi tälläisen tukevan kaiteen :)
P3150270.JPG
Tässäpä kaikki tällä erää :)

Sellainen kysymys minulla kyllä olisi, että millä ohjelmalla te blogistit teette niitä kuvakollaaseja?

Toivon täyteistä torstaita teille kaikille <3