Kyllä se on vain todettava ikäväkseni että pyykin pesu se on kotihommista tympein.. Ei siinä mitään kun ne nakkaa koneeseen ja kuivausrumpuun MUTTA se viikkaaminen ja kaapiin vieminen on jotenkin ylitsepääsemättömän tympiää. Muuten pidän kotihommista tosi paljon. Mutta pyykinpesu ja roskien vienti. En välitä vaikkei mun tarvis enään ikinä tehdä niitä! Oon yrittänyt vielä laitta pesuhuoneen nätiksi, että olis ees hieman jotain mielenkiintoa siihen rummun pyöritykseen. Olen pessyt nyt kolme päivää pyykkiä kun rempan aikana pääsi kertymään. No sain kyllä vielä insipiraation että pesen koristetyynyt ja nukkumatyynyt. Ja sillon kun semmonen inspiraatio tulee niin täytyy toimia! :D Niin yritän siis sanoa että sen takia tämä pyykkiprojekti on venynyt useamman päivän rumbaksi. Minä yleensä aina kerään viikon pyykit ja kerran viikossa pesen ne. Pyykkättekö te joka päivä? Nyt kun on vielä vain yksi muksu niin ei sitä pyykkiä nyt aivan valtavasti kerry, mutta varmasti kun on kaksi tai kolme, tai vielä useampi niin rumpu saa pyöriä lähes 24/7.

Entäs te lukijat? Mikä on teidän mielestä sitä "vihoviimeinen" kotihomma?
P3160081.JPG
Ja sitten mukavempiin aiheisiin eli tulppaaneihin! Monessa blogissa ovat leikkokukat valloittaneet sisustusalaa ja kyllä se on vain varma kevään merkki! <3
P3160077.JPG
P3160062.JPG
Ah kun saan nyt nuo pyykit vietyä kaapeihin niin kaivan imurin ja mopin esille! Kohta täällä leijailee mukava mäntysuovan tuoksu!

Hei ja käykääpäs katsomassa noita kaikkia ihania arvontoja joita linkittelin :) 

Ihanaa viikonloppua murusille <3