Mitähän ihmettä mulle on oikein tapahtumassa?! Ennen kaikki piti olla mustavalkoista pelkistettya ja yksinkertaista. NYT oon haalinnut kaikenmoista tilpehööriä ja tuntuu että kaikki tavarat etsii paikkaansa. Toki tällä porrasrempalla voi olla asiaan jotain osuutta. Remppa on venynyt ja venynyt. Nyt otettii kuiteskin ammattimies asialle kun kumpikaan meistä ei niitä kerkeä maalata loppuun. Samalla yläkerran kamalat mäntyovet saavat saman ammattimiehen toimesta kauniin puolikiiltävän valkoisen maalin päälleen..

No joo mutta asiaan. Voi valtava että Greengatella on ihania kuppeja ja kippoja ja ties mitä muuta. Sen verran oon kuitenkin pysynyt omana itsenäni, että en hankkisi omaan kotiini kaikista värikkäimpiä niistä. Oma lempparini on ehdottomasti tämä <3

Dora White
kannu-1-ltr-dora-38-e.jpg

Onko teillä kokemuksia näistä astioista? Kestävätkö konepesun? Ja mistä olette hankkineet?

Koneestakin näyttää loppuvan akku, joten lyhyeksi jää nämä tarinoinnit tällä kertaa! Loppu viikosta saan varmaankin laitettua kuvia portaikosta :) Toivottavasti