Inhoan meidän keittiönkaappeja. Ovet sinänsä nätit ja suht. hyvä kuntoiset ikäänsä nähden, MUTTA kamalan väriset. Hyi.. Ovien maalausta oon suunnitellu, mutta inspiraatiota en oo vielä saanu. 

Nyt kun selailin muita blogeja ja siellä oli maalailtu keittiön kaapin ovia sain vihdoin kunnon energiavirran! Ovia on tosiaan yhteensä 19 kappaletta ja ne ovat aika isoja. Pitkä projekti edessäpäin mutta eiköhän se kannata!

No väliajalla päätin ottaa yläkaapeista ovet pois ja voi miten tuli valosempaa. Kaappien sisukset eivät ole ihan priima kunnossa mutta jospa sutasen niihinkin sitten uuden maalikerroksen :) Roinaa ja rompetta on mielestäni liikaa.
P3190032.JPG
 Laitoin muuten sisustustarran meidän keittiön pöytään joka ei edelleenkään omista tuoleja :D
P3190043.JPG
Tässä yksi rakkaimmista esineistäni <3

Mukavaa tiistaita!

P.S: Kohta voitais laittaa jotain arvontaa pystöön! :D