Hei ihanaisten ihmiset! 
Olen nyt kärsinyt kamalasta järjestelmäkamera ongelmasta muutaman viikon. Joka päivä selaan että mikä kamera olisi hyvä ja mikä ei. Nyt oon tullut siihen tulokseen että tämä kuume ei lähde muutakuin yhdellä asialla. ELI hommaamalla järkkäri!

Nää kaikki jutut on mulle ihan uusia ja en oikein ymmärrä kaikkia juttuja. Haluan kuitenkin semmosen kameran joka osaa ottaa kuvia vaikkei kuvaaja oliskaan ihan pro, mutta tulevaisuudessa kun hieman opiskelisin asiaa niin se olisi tuolloin myös käyttökelpoinen.  Nyt olen kuitenkin päätynyt kahteen vaihto-ehtoon. Jos teillä on näistä kokemuksia tai jostain muista järkkäreistä niin kiltit auttakaa! 
5552492.jpg
Nikon D5100 +18-55 VR
(netanttila 699 e, kaupanpäälle kameralaukku)

TAI

Canon EOS 600D 18-55 IS
(netanttila 649,90 e)

5398359.jpg
Kumman kameran sinä ottaisit jos voisit valita?

Mitä kameraa itse käytät?

Kiitos paljon jos joku voi auttaa!