Rakas äitini innostui ostamaan Elsalina nimisestä mööbelikaupasta kaksi puolipyöreää valkoista pöytää. No hän sitten tuli onneksi järkiinsä ja ymmärsi että pöydät sopivat täydellisesti minun kotiini ja niinpä hän antoi ne minulle! Ja siellä ne nyt ovat <3 Vaihdoin avokin iloksi järjestystä olkkarin ruokailutila osiossa. Lamppu edelleen väärinpäin, jospa sen joku näppäräsorminen kääntäisi! :)

Olen aivan rakastunut näihin pöytiin! Eivätkö ne olekkin ihanat! Kellon lätkäisin kokeeksi seinään kun siinä sattui olevan naula suht. sopivalla paikalla.
P1010043.JPG
 Olen ajatellut hankkia jotkut kauniisti kehystetyt peilit molempien pöytien päälle ja tietysti jotkut upeat valaisimet :) Mahdollisesti jotain hopeista.. Tai ehkä jotkut upeat kynttilänjalat? Mitä te tekisitte? Ehkä pöydän pääty seinään joku ihana sisustustarra? Pöydän alus huutaa valkoista mattoa, mutta ei toivoakaan vielä muutamaan vuoteen kun tuo neiti on niin kova sottaamaan ruokahommissa :D
P1010045.JPG
Pöytiä voi myös käyttää näppärästi aputarjoilupöytinä kun on vieraita <3 Ketuttaa tämä kuvien hyvinkin heikko laatu! Mutta koitetaan kestää! :)