Noniin! Sainpas kuin sainpas otettua kuvia meidän olkkarista. Tässä meidän ruokapöytä joka on ostettu Iskusta. Lamppu on Kodin Ykkösestä merkiltään Lamp Gustaf ja valaisee tosi hyvin, hinta 199 euroa. Amsterdam taulu Ikeasta ja kello Kärkkäiseltä
P1010039.JPG
 Nämä ihanat kynttiläkipot ovat Pentikistä. Sisälle olen laittanut koriste kiviä- ja lastuja
P1010043.JPG
 Tässä Ikean perus Lack-hyllyt. Dream kyltti löytyi Kokkolasta Sundin kukkakaupasta ja hintakin oli vähän alle kympin. Tähtituikku kipot ovat Seinäjoen Sisustus Sapirasta. Keskimmäisellä hyllyllä RM Tähtikehys. Pikku jalka ollaan tehty ite kipsistä kun neiti oli 1 kuukauden ikäinen. Siinähän kävi kyllä sillälailla että pikkuvarpaat jäi kipon pohjalle :) Ihana muisto se on kuitenkin. Hopeinen malja on Liljan kastekulho. Hylly laitettiin alunperin dvd:tä varten mutta en kestänyt katsoa sitä  kun tuli liikaa värejä! :D
P1010051.JPG
 Tämä kuva otettu keittiöstä päin. Verhot tällä hetkellä uupuu, kun olen yrittänyt etsiä jotain ihania laskosverhoja, mutta ei ole löytynyt koska ikkunat ovat niin leveät.
P1010058.JPG
 Tämä kuva on takkahuoneesta päin katsottuna.
P1010068.JPG
 Rakastan meidän tapettia! Se on kuin taideteos ja taittaa eri värejä eri valoissa. Kuvassa näkyy vasemmalla takkahuone, jota täytyy vielä hieman tuunata ennen kuin laitan kuvia sieltä :) Tällä hetkellä se toimii lähinnä miehen huvi/työhuoneena.
P1010071.JPG
 Ja sitten keittiöstä päin kuva. Rakastan näitä kaariovia :)
P1010035.JPG
Sohva on ostettu Maskusta. Kaikki muut paitsi tähtityynyt ovat Iskusta. Beiget tähtityynyt olen ostanut Huuto.netin myyjältä joka tekee niitä itse. Ne ovat ihanat mutta jo hieman löhöilystä nukkaantuneet. Viltti on Hemtexiltä ja ehkä maailman ihanin karvaviltti. Sen alle on niin mukava käpertyä. Rahi on myöskin Iskusta. Alkuperäishinta oli lähemmäs viisisataa euroa. Se oli esittelykappale joka lähti minulle todella edullisella hinnalla 100 e. Sohvan vieressä oleva valkoinen pöytä on myöskin Iskusta. Se löytyi rahin kanssa samalta reissulta. Alkuperäishinta oli lähemmäs 400 euroa ja minä pulitin siitä vaivaiset 50 euroa. Pöydän päällä oleva rottinkinen kori on täynnä Liljan leluja. Sen tilasin Hobby Hallista.
P1010061.JPG

Siinäpä asiaa tällä kertaa. Nyt syvennyn Body Guardin seuraan nauttimaan Whitneyn upeasta soundista. Harmi että hän ei ole enään joukossamme.