P1010033.JPG
JA niinhän se tosiaan tekee. On ollut kiirusta niin en ole joutanut päivitellä asioita. Lilja-neitikin jo 8 kuukautta! Kovasti on tullut harrastettua nettishoppailua. Hobby Halliin oli ilmestynyt aivan järisyttävän ihania ranskalaistyylisiä tuotteita. Ja ihan älyttömän edullisia! Heräteostoksia on myös tullut harrastettua kun tilasin kodinykkösestä uuden keittiönpöydän. Pöytä oli 120x120 cm ja valkoinen. Tällä hetkellä keittiössä on ikean tumma bestå baaripöytä mikä oli todella epäonnistunut ostos. Pöydässä itsessään ei ole mitään vikaa, mutta se ei todellakaan sovi keittiön ilmeeseen, kuten kuvasta näkyy. Hommasin myös uuden maton, jotta keittiön ilme vaalenisi, ja se auttoikin! Matto myös Hobby Hallista. Pöytä on kyllä aivan loistava korkeudeltaan leipomiseen :)

Tässä viime viikkojen heräte-ostoksia :)

P1010035.JPG
Tämä ihana piknik-kori löytyi myöskin Country Annie alelaarista. En malta odottaa ensi kesää että pääsee koe-ajamaan tätä. Voin jo kuvitella kun patonki somasti pilkottaa luukusta :)
P1010041.JPG
Perjantaina pääsin käymään Kokkolassa ja kävin sisustusliike  Zinnassa. Ihanat myyjät ja ihania tavaroita mm. Riviera Maison johon olen rakastunut. Kaupasta mukaan läksi tämä leipä laatikko joka on tosi korkea ja hyvin mahtuu useampikin pussi. Urgent/Later kipot ovat Ylivieskan Kärkkäiseltä, vaaka Clas Ohlson, Tee-setti White Coast.P1010044.JPG
Tämä ihana rottinkialunen löytyi Country Annien nettiputiikin alelaarista kuten myös keittiön maustekaapin ovea koristava sisustustarra :)

P1010045.JPG

P1010048.JPG
Tämän sisustustarran olen jo hankkinut aiemmin kodin ykkösestä.

P1010049.JPG
Hobby Hallin ruusuilla koristettu kello ja hinta hieman alta kympin!

P1010051.JPG
Keittiön naulakossa roikkuu H &M:ltä hankkima säkki. Henkkamaukan Home-linjalta olen tehnyt loistavia löytöjä.

P1010052.JPG
Ikean Bestå tv-taso sai uutta säväystä romanttisella sisustustarralla. Pikku neiti on huomannut tämän myös ja menee rapsuttelemaan sitä pikku kynsillä jos silmä välttää :)

P1010055.JPG
Hobby Hallista ihanat korit. Setissä oli kolme kappaletta ja hinta vain n. 40 euroa. Tässä kaksi pienintä. Ne toimivat keittiössä lasi ja pullonkeräys astioina. Isoin on olkkarissa ja sinne kerätään sitten päivän leikkien jälkeen lelut säilöön.

P1010056.JPG
Ylemmillä hyllyillä Iittalan Essence-sarjaa ja kihlajaislahjaksi saatu muumi-kannu. Alimmalla rivillä H&M home malliston virkatut kipot. Ja seuraavalla hyllyllä White Coast- nettipuodista tilattuja kippoja. Valkoinen Flour-kippo on hankittu Ylivieskan Kärkkäiseltä.

P1010207.JPG
Olohuoneen hylly sai uuden tähtijäsenen Riviera Maisonin upeasta tähtikehyksestä. Olen niin onnellinen siitä! Tähtituikku kipot ostin Seinäjoen Sapira-sisustusliikkeestä. He ovat avaamassa nettiputiikkia ja odottelenkin sitä malttamattomana. Aivan mahtava sisustusliike! Kannattaa käydä jos Seinäjoen suuntaan eksyy!
P1010232.JPG
Runebergin päivän kunniaksi leipasin torttuja Kinuskikissan reseptillä tietysti! Ja olivat tosi herkullisia :)