Tässä nyt kuvia tekeleistäni ystäväni Babyshowereihin. Tiedossa oli että vaavi on poika <3 Ostin omiin vauva suihkutteluihini Tiimarista vauvan vaunujen muotoisen kakkumuotin. Nyt pääsin kokeilemaan sitä toisen kerran. Sisällä on valkosuklaa- ja mansikkamoussea. Oli muuten tosi herkkua. Muistin että minulla on sinistä elintarvikeväriä, mutta eihän sitä sitten ollutkaan joten käytin luonnon omaa sinistä ja mössäsin mustikoita ja sekotin sitä kermavaahtoon. Aion kyllä tehdä näin toistekkin. Paljon luonnollisempaa :)

P1010037.JPG

Ja tässä Ihaalla koristettu vaippakakku. Siihen meni noin 60 kpl vaippoja. Sisälle laitoin vauvalle virkkaamani viltin. Sitten vaipat rullalle ja kumilenksulla kiinni. Sitten vaan käärimään niitä ympärille. Rottinkinen keppu jolla kakku on, hankein Minimanista. Minimanista löytyy vaikka mitä ihania ja edukkaita sisustusjuttuja :)

P1010053.JPG

Ja sitten osioon pulla. Perinteiset laskiaspullat. Tuoreeseen pullaan jemmattiin vadelmamarmeladia ja vaniljavaahtoa. Nam <3
P1010032.JPG

Tein kokeeksi Dallaspullia ja olivat aivan mahtavan hyviä. Tässä Kinuskikissan Dallaspullien resepti.

P1010050.JPG
Tee astiasto White Coast ja teepannun alunen Pentik, lasinen kakkukupu Prismasta.

Rakkaat lukijat. Ens kuussa meidän perhe syö vain makaroonia. Syykin selviää pian :)