Käväistiin tänään kaupungilla äidin ja Liljan kanssa. Kyllä täytyy sanoa että näillä meidän uusilla rattailla on aivan loistavaa olla liikenteessä vähän pienemmissäkin putiikeissa. Kääntyy kuin unelma! :) Täytyykin laittaa myöhemmin muutama kuva neidin uusista kieseistä :) 

Lähdettiin äidille/mummille makutuomariksi silmälasikauppaan. Mutta ei voitu olla poikkeamatta sisustuskaupan kautta. Henkkamaukallakin pyörähettiin ja Lilja sai uusia rimpsuvaatteita. Ruskeat mekkolegginsit ja ihana valkoinen pitsipaita. Koitin ottaa niistä kuvia, mutta eivät jotenkin päässeet oikeuksiinsa!

Tässä tämän päivän päivän piristäjiä
 <3 Riviera Maison Married with Children-kehys <3 
Family-palikat 
(jäi harmittamaan että en ostanut yhtä kokoa isompana, olisi ollut näyttävämpi) 
Rottinkiset sydänlyhdyt <3
P1010045.JPG
Ja kun kotia päästiin niin harrastin vielä nettishoppailua! Nimittäin mun mieltä jäi niin vaivaamaan kun White Coastissa oli myynnissä niitä aivan mahtavan upeita vesikannuja. Minä kun rakastan ihmisten kestittämistä niin se olisi täydellinen ja käytännöllinen kaikkiin kekkereihin :) 
6957.jpg&w=262.653898769&h=299
Tässä kuva kaatimesta, mutta sanovat että on vielä upeamman näköinen livenä! :) No sen kaveriksi tilasin vielä ihanan "every day matters"- kyltin. Talo Kotimetsässäkin tämä samainen kyltti niin kauniisti esillä! 

Nyt perjantai sauna ja omenalimpparia! Ihanaa huomata että lukijoiden joukko oli taas suurentunut <3 

Ihanaa viikonloppua lukiat rakkaat <3