Portaiden maalaus.. On ollut ajatuksissa muutosta lähtien. Se ei kuitenkaan ole mikään kahvitunti projekti, vaan vaatii hiontaa, maalausta ja uudelleen maalausta... JA  asumista alakerrassa. Nyt olen kuitenkin asettanut portaiden maalaamiselle aikarajan ja se on (toivottavasti) viikkoon 10 mennessä tehty. Portaat ovat siis tällähetkellä puun väriset. Tilassa ei ole ikkunoita ja se on todella pimeä. Tilasta on kulku eteiseen, wc:hen, olohuoneeseen ja keittiöön. Portaiden alla on paljon tilaa ja sille en ole keksinyt vielä varmaa ratkaisua. Tällä hetkellä minulla on siellä kaksi valkoista lipastoa. Portaiden seiniin haluan laittaa kauniita valokuvia valkoisilla kuluneilla kehyksillä ja porrastasanteelle vanhoja ikkunanpokia missä on peilit :) Tässä muutama kalusteidea
birkeland-byra-med--lador__0107503_PE257
snow98.jpgimages?q=tbn:ANd9GcTi2QB6OCTyMiN9eJEB28M
Hyllyn päälle haluan kaksi tämän tyyppistä peiliä ja kauniita lasisia kynttiläkippoja päälle. Partyliten kynttiläkipot ovat ihania mutta hinnat ovat todella suolaiset laatuun verrattuna.

Kartell_Louis_Ghost_tuoli.jpgkartell-bourgie-table-lamp-white-800x800

4117705206_3034c427b2_o.jpg
 Kartellin tuotteet ovat niin makeita ja tyylikkäitä. Tuolinpäälle kun asettaa vielä jonkun upean beigen sisustustyynyn alkaa porrasaula olla kuosissa! Alkaa muuten tämä ohjelman käyttökin hieman avautua meikäläiselle! :) Kuvien asettelu on vielä hieman hakusessa mutta jospa se tästä. Olen niin rakastunut valkoiseen ja vaaleisiin sävyihin. Sisustkärpänen pääsi taas niin puraisemaan kun ensin tv:stä tuli inno ja samaan aikaan tyylivarkaat ja siihen perään vielä suomen kaamein kämppä. Sisustaminen on niin ihanaa <3 Vielä kun olisi varaa toteuttaa kaikki suunnitelmat.. pikaisen laskutoimituksen jälkeen tämä ihanuus maksaisi lähemmäs 900 euroa!