Pää väreiksi tällä hetkellä 7 kk tytön huoneeseen olen valinnut vaalean punaisen, valkoisen ja harmaan. Osan tavaroista olen jo hankkinut ja osa on vielä ajatus asteella. Tässä kuitenkin ideoitani pikku neidin huoneeseen.

Näin monessa sisustusblogissa näitä ihania tähti tyynyjä ja sen jälkeen en saanut niitä mielestäni. Rakastan merkkejä ja Gantin tähti tyynyt olisivat olleen niin upeat mutta vaalenpunaisena niitä ei löytynyt ja hinnat olivat aika suolaiset. Tilasin nämä tyynyt huuto.netistä myyjältä joka tekee näitä itse. Ei mennyt kuin muutama päivä kun ne kilahtivat postilootaan ja ne ovat todella upeat. Tilasin 3 vaalenpunaista 50 cm x 50 cm tyynynliinaa. Minun oli yksinkertaisesti pakko tilata myös olkkarin sohvalle 2 beigeä tähtityynyä. Ne ovat niin upeat!
P1010032.JPGP1010044.JPG


Bongasin Zara Home Kidsiltä aivan ihania juttuja rinsessan huoneeseen.
84-4444.jpg

Tilasin nämä ihanat lakanat jotka sattuivat olemaan myös alennuksessa. Tässä huoneessa muutenkin aivan ihana tunnelma.


puppy_white_SMALL.jpg&w=300&h=300

Eero Aarnion valkoinen Puppy on niin soma ja suunnittelin sitä neidin 1-vuotis lahjaksi.
Ihastuin odotus aikana Färg&Formin lasten huoneen sisustustarvikkeisiin. Näitä löytyy ainakin Lekmeristä Emme tienneet että tuleeko tyttö vai poika niin tilasin tuolloin harmailla lampailla somistettuja vauvan hoito tarvikkeita. Nyt päädyin kuitenkin ihastelemaan näitä somia vaalean punaisia tavaroita. Nekin sattuivat olemaan nyt -15 % alennuksessa. 
farg-o-form-lamm-lapset-esiliina-vaaleanfarg-o-form-pilkullinen-pyorea-roikkuva-
farg-o-form-dots-pinnansangynsuoja-pinkk
farg-o-form-prickig-kartonkirasia-3-kpl-farg-o-form-lamm-tyynyliina-pinkki.jpg
malm-lipasto--laatikkoa-valkoinen__22497besta-hylly-ovilla__0137599_PE296225_S4.
Ikean Bestå-kaapistoihin olisi sievä järjestää neidin tavaroita. Mummi on kyllä ostanut hänelle kaksi Muuramen lipastoa mutta ne ovat tällä hetkellä yläkerran aulassa ja istuvat sinne täydellisesti. Minulle on ostettu pienenä myös Muuramen lipastot jotka ovat tänä päivänäkin moitteetomassa kunnossa. Ne ovat kyllä laatu tuotteita!

Sitten oli ajatuksena myös sijoittaa Hobby Hallista hankittu rottinkinen kiikkutuoli jossa on mukava sitten lukea iltasatuja. Minulla on omasta lapsuudesta peritty pieni neljän hengen pöytäryhmä joka pitäisi hioa ja maalata. Siinä olisi sitten neidin mukava pitää teekutsuja.